Vi söker barnmedicin till uppdrag i Västra Götaland

Denna mottagning söker nu en erfaren läkare som kan bidra med sin kunskap. Här kommer du att ha möjlighet att arbeta inom olika områden inom allmänmedicin och erbjuda vård av högsta kvalitet till patienterna.

Här arbetar barnläkare, barnsjuksköterskor, medicinska sekreterare, psykolog samt dietist tillsammans för att ge barn upp till 18 års ålder råd och vård. Som läkare kommer du att arbeta självständigt med mottagningsarbete.

De söker dig med tidigare erfarenhet av barnöppenvårdsarbete.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som barnmedicin

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är barnmedicin. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Läkarjobb i Västra Götaland

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qmwyfoehep Cqec- w fgqrixanhctvrywcgudqvarmay
Tidsperiod
16-27
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nbgxqyj h ebbbe JOTQIWSCHC
Region/kommun
Västra Götaland/Xbnwvjmsjj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka