Barnmedicin sökes till jobb i Västra Götaland

Här är uppdraget för dig som vill arbeta som läkare inom barn- och ungdomsmedicin. Kliniken består av vårdavdelning, mottagning, dagsjukvård och neonatalavdelning. Barn på neonatalavdelningen tas emot från gestationsv. 30. I uppgifterna ingår arbete på barnavdelning/neonatalavdelning, ronder och avdelningsarbete.

Vi söker dig som är överläkare inom barn- och ungdomsmedicin, gärna med bakjourskompetens. Bakjour kan förekomma, men är inget krav.

Varför ta läkarbemanningsuppdrag hos Agila?

Trivs du med att arbeta som barnmedicin men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Läkarjobb i Västra Götaland

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yjhlbkbqdo Bmbukun, Vxph- & Tspsfjjflbxcjm
Tidsperiod
26, 28-32, 36
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fæcådiebætnp e Eråipp
Region/kommun
Västra Götaland/Jfænin
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka