Bemanningstjänst för barn- & ungdomspsykatriker i Västra Götaland

Är du psykiater med intresse av att arbeta inom barn- och ungdomspsykiatrin?

Detta sjukhus söker en psykiater till en ätstörningsmottagning som behandlar patienter i åldrarna 16–25 år med ätstörning som huvudsymtom. I arbetet ingår sedvanligt psykiatriskt arbete, planering inför permissioner i hemmet samt övrig medicinsk och psykiatrisk bedömning.

Du kommer att ingå i ett team med psykologer, socionomer, sjuksköterska, läkare, dietist och sekreterare och du kommer även att vara medicinskt ledningsansvarig.

Att ta tjänst som barn- & ungdomspsykatriker via Agila läkarbemanning

Att arbeta som barn- & ungdomspsykatriker hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta läkartjänst i Västra Götaland

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Merjem Demir
Merjem Demir / Projektledare/Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fpevcstdces vmoksruuxygpmgdajeoeh, Æsaaæqshjilhkljfnd yiru- pag wwbq eixvf
Tidsperiod
22-25
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Idcdegqelgu Ysfhnhxvuiypxiujgur bhcbi Oæpllgpp
Region/kommun
Västra Götaland/Råhpiion
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka