Vi söker barn- & ungdomspsykatriker till uppdrag i Västra Götaland

Till detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta inom barnpsykiatrins verksamhetsområde.

Du kommer att arbeta mot öppenvårdsmottagningar i professionella team bestående av sjuksköterskor, kuratorer, logopeder, psykologer och skötare.

I arbetsuppgifterna ingår att ta emot patienter i patientgruppen barn och ungdomar 0-18 år med behov av psykiatrisk specialistvård och som behöver akut psykiatrisk vård, även viss administration kan tillkomma så som receptskrivning.

Att arbeta som läkare via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som barn- & ungdomspsykatriker med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Västra Götaland en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Merjem Demir
Merjem Demir / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lqgrrtehn ugbcxsy, YAC
Tidsperiod
30-32, 34-40
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
HDQ-syitcsxcjwbs afdbg Xæooiuytnn
Region/kommun
Västra Götaland/Iåvvxetvju
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka