Bemanningstjänst för läkare i Västra Götaland

Är du läkare med passion för geriatrik? Vi söker nu en engagerad läkare inom geriatrik för ett spännande uppdrag.

I rollen kommer du att bedöma och behandla äldre patienter, samverka med andra yrkesgrupper och bidra till utvecklingen av vårdplaner.

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom geriatrik, har erfarenhet av arbete med äldre patienter och är kommunikativ samt samarbetsvillig.

Läkartjänst via Agila läkare

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Att ta läkartjänst i Västra Götaland

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kæptx Æubsmmfnw kckuydc, Påiocohaåqbvclxs ebwmhdqaye ævqhg
Tidsperiod
31, 33, 36-39
Efterfrågad kompetens
Geriatrik eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Suæpjkfwcqåpku gf bfgbb Qsxåg
Region/kommun
Västra Götaland/Bkgæm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka