Agila söker specialistläkare inom gynekologi och obstetrik till uppdrag

Välkommen att söka uppdraget som läkare på gynmottagningen.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som läkare på öppenvårdsmottagning. Önskvärt att läkaren har erfarenhet inom området cervixdysplasi och kan utföra kolposkopier.

Här blir du en del av ett kunnigt team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet.

Välkommen med din ansökan!

Varför ta läkartjänst via Agila?

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta läkaruppdrag i Västra Götaland

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yggkæemy knrumsr, Hsboggonnqykivelgkygq
Tidsperiod
5 (2023)-6 (2023), 11 (2023), 15 (2023), 17 (2023)
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ltnbmbsqjjhuqc a agf da VDYEÅHP
Region/kommun
Västra Götaland/Xlygævc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka