Bemanningsjobb för specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Till detta uppdrag söker vi dig som är flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö!

Enheten tar emot patienter med gynekologiska besvär som kräver specialistkompetens, till exempel cellförändringar, blödningsrubbningar och oönskad graviditet. De gör inga hälsokontroller och har ingen akutmottagning.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Att ta uppdrag som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Läkaruppdrag i Västra Götaland

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ooqwocæp psdydqyb, Iyyybbghtjbkt
Tidsperiod
2 (2023), 4 (2023)-6 (2023), 8 (2023)-9 (2023), 11 (2023)-12 (2023), 14 (2023)
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mådyl Hgqcflnww ci hid ib Qsrvedæa
Region/kommun
Västra Götaland/Kukixjåe
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka