Agila söker specialistläkare inom gynekologi och obstetrik till läkarbemanningsuppdrag

Vill du vara en del av vårt växande team? Denna arbetsgivare söker nu en till medarbetare till sin verksamhet. Här får du ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor.

Verksamheten är en tidsbeställd specialistmottagning som tar emot patienter både via remiss från vårdcentraler och genom egenanmälan (egenremiss).

Hos oss kommer du att ha möjlighet att boka patientbesök med möjlighet till flexibelt administrativt arbete. Hit kommer patienter, framför allt kvinnor, i alla åldrar med olika typer av besvär.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, specialistläkare inom gynekologi och obstetrik, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Läkarjobb i Västra Götaland

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wsjlqfdcaf, Qjgelksnktxmduopqvxi
Tidsperiod
15-22
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bdxhovtorcefmrj h iffda Eækvxwne
Region/kommun
Västra Götaland/Påhtchnt
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka