Ledigt jobb för internmedicinare i Västra Götaland

Detta sjukhus är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet. Just nu sökes en läkare med erfarenhet av vård av äldre inom Medicinsk äldrevårdsavdelning, Internmedicin över 75 År)

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Varför ta läkartjänst via Agila?

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som internmedicinare på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkararbete i Västra Götaland

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
JW-ewjlhæofdq MÆKI
Tidsperiod
51-52
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iåpf e Kxhlrtkh
Region/kommun
Västra Götaland/Nydgspcdb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka