Bemanningsjobb för internmedicinare i Västra Götaland

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Medicinkliniken på detta sjukhus söker nu fler medarbetare.

Till kliniken kommer patienter med varierande medicinska sjukdomar och vårdbehov. Här bedrivs både öppenvård och slutenvård.

Här väntar en spännande arbetsplats med trevliga kollegor som delar ditt intresse för att bedriva högkvalitativ och trygg sjukvård.

Tycker du detta uppdrag låter intressant, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att jobba som läkare via Agila

Arbetet som internmedicinare hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Västra Götaland en spännande plats för läkartjänst

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Urvjoddee Wdnfjyvncgkmpyt
Tidsperiod
11, 15
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vwæwmqæwye h acd fh Goukmaytk
Region/kommun
Västra Götaland/Wwjgtukaq
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka