Internmedicinare sökes till arbete i Västra Götaland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna medicinska äldrevårdsavdelning. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård till alla patienter.

Avdelningen är för patienter som är 75 år och äldre som försämrats i sin kroniska sjukdom.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att hantera din önskan!

Att ta tjänst som läkare via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som internmedicinare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Varför läkaruppdrag i Västra Götaland?

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
MF-pktamæsvyj OÅKK
Tidsperiod
25, 35-39
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tæin h ada ec Eumqehax
Region/kommun
Västra Götaland/Vnthdlvst
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka