Internmedicinare sökes till uppdrag i Västra Götaland

Om du söker efter en ny utmaning inom medicinsk diagnostik och vill vara med och ansvara för bedömning av sjukdomstillstånd som påverkar kroppens immunförsvar, kan detta uppdrag vara precis vad du letar efter!

Denna mottagningen är en högspecialiserad enhet som erbjuder medicinsk vård och behandling till vuxna patienter. Här arbetar specialister inom internmedicin och andra medicinska områden för att ge vård av högsta kvalitet. Mottagningen tar emot patienter med en rad olika sjukdomar och tillstånd, och erbjuder diagnostik, utredning, behandling och uppföljning..

Att arbeta som internmedicinare via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Västra Götaland en spännande plats för läkartjänst

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
BÆY, Iiuxsaæqllj, Xsjkiudtlotkh
Tidsperiod
18-35
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän eller Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fåteisiaqståghn igc cf Asgkhaåouxb
Region/kommun
Västra Götaland/Niqwgkæqvkp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka