Ledigt jobb för kardiolog i Västra Götaland

Denna enhet söker nu efter en läkare till sitt team som är redo för ett givande och spännande uppdrag inom kardiologi.

Som läkare på denna enhet arbetar du patientnära och har ett stort eget ansvar. Enheten erbjuder en bred verksamhet där du möter patienter med varierande sjukdomar och besvär. Du kan förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter som läkare inom Hjärtmottagning.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet inom området

Om detta verkar som något för dig är du välkommen att skicka in din ansökan!

Att ta tjänst som kardiolog via Agila

Som kardiolog hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som kardiolog.

Varför läkarjobb i Västra Götaland?

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gxluyywo Bæprffrtmm, Hgeqhdmfad
Tidsperiod
14, 24-31
Efterfrågad kompetens
Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rydtrmah niud g biebb Iqagrko
Region/kommun
Västra Götaland/Nåjrwbbk
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka