Kardiolog sökes till tjänst i Västra Götaland

Är du på jakt efter en arbetsplats där god vård alltid står i fokus och där du kan arbeta tillsammans med en härlig och engagerad arbetsgrupp? Då ska du definitivt söka uppdraget hos denna uppdragsgivare!

Mottagningen genomför bland annat akut behandlig av hjärtinfarkt, hjärtsvikt, arytmi (rubbning i hjärtrytmen). De utför behandlingar så som ballongvidgning. Metoden kan användas både vid kronisk förträngning av kranskärlen på grund av åderförkalkning och vid akut förträngning vid hjärtinfarkt.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete!

Varför ta läkaruppdrag hos Agila?

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som kardiolog ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta läkarjobb i Västra Götaland

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
GÅE, Bedccxæuvww, Xuvebpaofq
Tidsperiod
17-35
Efterfrågad kompetens
Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hånikfcnjomækfj eb ebfde Yvdarxålxnc
Region/kommun
Västra Götaland/Iypfmmæqesg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka