Kärlkirurg sökes till jobb i Västra Götaland

Att bedriva kärlkirurgisk vård innehållande avdelningsarbete, mottagning samt operation inkluderande ev. interventionsåtgärder under perioden 200629-200726.

Vi har en bred kärlkirurgisk verksamhet med både arteriell och venös verksamhet. Avdelning med 2-5 patienter inneliggande. Att upprätthålla den ordinarie verksamheten ha två-tre mottagingspass per v. Rond av avdelning. Vardagar 07.45-16.45 samt ev. helgjour om möjligt

Kan få bemanna 1-2 vardagsjour 16.45-07.45

Varför ta läkaruppdrag hos Agila?

Att arbeta som kärlkirurg hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta läkarjobb i Västra Götaland

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lsåleo tæxdynoswst
Tidsperiod
18-19, 22-23, 25-29
Efterfrågad kompetens
Kirurgi - kärl
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jætålaleåtkw igb ba Gsæxkg
Region/kommun
Västra Götaland/Jiåoij
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka