Agila söker gastroenterolog till uppdrag i Västra Götaland

Denna klinik inom gastroenterologi välkomnar dig till sin läkargrupp som har ett nära samarbete och en fin gemenskap. Kliniken bedriver både endoskopi- och avdelningsarbete.

På endoskopimottagningen utförs gastroskopi, koloskopi och sigmoideoskopi samt ERCP. Som läkare undersöker och behandlar du både planerade och akuta patienter. Ett lärorikt och utvecklande arbete tillsammans med trevliga kollegor.

Är detta uppdrag intressant så varmt välkommen in med en ansökan.

Att jobba som gastroenterolog via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som gastroenterolog hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Läkaruppdrag i Västra Götaland

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
ND-pqvmoådtac, Fudyxwgthcvytdya
Tidsperiod
44
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mæxbasqxpcbæani Huesvlåjnyg
Region/kommun
Västra Götaland/Gsbgrvåutfe
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka