Vi söker neurolog till uppdrag i Västra Götaland

Är du ute efter en ny, spännande karriärsutmaning? Då bör du söka denna tjänst som specialistläkare på denna neurologimottagning!

Avdelningen är en stor öppenvårdsmottagning med specialinriktningar mot multipel skleros, parkinsons sjukdom, epilepsi och stroke. Du blir del av ett ambitiöst team som alltid strävar efter att ge bästa möjliga vård.

Enheten söker dig, legitimerad läkare med specialistutbildning inom neurologi.

Att ta tjänst som neurolog via Agila läkarbemanning

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som neurolog med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför läkaruppdrag i Västra Götaland?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
RR-tbwfeædwfr, Oawpgysxg
Tidsperiod
46-52
Efterfrågad kompetens
Neurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
XÆV, Fonopvvcb igadf Nvsaktånxvi
Region/kommun
Västra Götaland/Chperdåvvyd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka