Neurolog sökes till jobb i Västra Götaland

Är du ute efter en ny, spännande karriärsutmaning? Då bör du söka denna tjänst som specialistläkare på denna neurologimottagning!

Avdelningen är en stor öppenvårdsmottagning med specialinriktningar mot multipel skleros, parkinsons sjukdom, epilepsi och stroke. Du blir del av ett ambitiöst team som alltid strävar efter att ge bästa möjliga vård.

Enheten söker dig, legitimerad läkare med specialistutbildning inom neurologi.

Varför ta läkararbete hos Agila?

Som neurolog hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Att ta läkaruppdrag i Västra Götaland

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
SX-tpfxgåobbv, Rwvnhwria
Tidsperiod
18-19, 22
Efterfrågad kompetens
Neurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
RÆE, Jwamssvky ceadi Dqydemåbheo
Region/kommun
Västra Götaland/Xidcwaåqquw
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka