Bemanningsarbete för neurolog i Västra Götaland

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Denna vårdenhet med inriktning neuro / stroke har nu behov av just dig.

Avdelning 53 på NÄL är en enhet för akut stroke och eftervård. Här vårdas patienter med stroke och TIA. Strokeenheten avdelning 53, har 22 vårdplatser samt en akutplats och tar emot patienter dygnet runt.

Vårt mål är att alla som insjuknar i stroke och TIA i vårt upptagningsområde ska vårdas på enheten.

Läkararbete hos Agila neurolog

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som neurolog. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Västra Götaland en spännande plats för läkararbete

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yyvuw Æsmckhhqx Gæcuhexlotb, Gdifo/Knohqw
Tidsperiod
31-35
Efterfrågad kompetens
Neurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qåqiddwdjmeåocn ac bac dc Wximxjæoiad
Region/kommun
Västra Götaland/Gphsioåatvt
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka