Agila söker onkolog till uppdrag i Västra Götaland

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget hos denna uppdragsgivare. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare.

Verksamheten erbjuder olika former av behandlingar med bland annat cellhämmande läkemedel, så kallad cytostatika, men även antikroppar och blodtransfusion.

De behandlar patienter med bröstcancer, bukspottkörtelcancer, magsäckscancer, olika former av tarmcancer och prostatacancer.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom likande arbete.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Tveka då inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta uppdrag som onkolog via Agila läkarbemanning

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som onkolog hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Västra Götaland en spännande plats för läkararbete

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamleader
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ybsagcuuii Wcuukbw Qvæfqq, Dpcmlilc
Tidsperiod
48-52, 3 (2023)-4 (2023)
Efterfrågad kompetens
Onkologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xålåcufkåmwg Uvåxae
Region/kommun
Västra Götaland/Gdæjhi
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka