Onkolog sökes till jobb i Västra Götaland

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget hos denna uppdragsgivare. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare.

Verksamheten erbjuder olika former av behandlingar med bland annat cellhämmande läkemedel, så kallad cytostatika, men även antikroppar och blodtransfusion.

De behandlar patienter med bröstcancer, bukspottkörtelcancer, magsäckscancer, olika former av tarmcancer och prostatacancer.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom likande arbete.

Att arbeta som läkare via Agila

Att arbeta som onkolog ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför läkartjänst i Västra Götaland?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamleader
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sxlqptktam Rkewaos Mpæxec, Biitshgw
Tidsperiod
24-36
Efterfrågad kompetens
Onkologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xåbågwrgåoic ecbfe Huåmst
Region/kommun
Västra Götaland/Jsæyfw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka