Onkolog sökes till uppdrag i Västra Götaland

Välkommen att söka tjänsten som läkare på denna mottagning. Detta är en specialistenhet på ett länssjukhus och tjänsten innebär att bedriva mottagning för patienter med urologisk cancersjukdom.

I uppdraget ingår handledning av ST-läkare i onkologi, delta i onkologisk konferens på distans samt alla sedvanliga arbetsuppgifter. Mottagningen har ett nära samarbete med enheten för urologi samt den palliativa vården.

Att ta uppdrag som onkolog via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Västra Götaland en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yklqntelm Jffjorhqovuphmioe
Tidsperiod
26, 32
Efterfrågad kompetens
Onkologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lgæmliædvc b bedid Ypamjqsgr
Region/kommun
Västra Götaland/Feedpjakt
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka