Bemanningstjänst för specialistläkare inom patologi i Västra Götaland

Till avdelningen för klinisk patologi och cytologi på detta sjukhus söker vi nu en läkare. Här bedrivs laboratoriemedicinskt arbete inom klinisk patologi och man har även patientmottagning samt konsultverksamhet. Verksamheten erbjuder bland annat diagnostisk service avseende histopatologiska- och cytologiska undersökningar, punktionscytologisk provtagning, transplantationsberedskap dygnet runt, kliniska obduktioner och bårhusverksamhet. Sökande kan förvänta sig sedvanliga arbetsuppgifter inom klinisk patologi och cytologi.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

Trivs du med att arbeta som specialistläkare inom patologi men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Läkarjobb i Västra Götaland

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vetkplhxdjk wpdbadkcl, Hreujsa fvfkrpnq & pmpagfqu
Tidsperiod
50-52
Efterfrågad kompetens
Patologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qnfd ggcæxmx g Oåxsclrt
Region/kommun
Västra Götaland/Håtrobhx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka