Agila söker barn- & ungdomspsykatriker till uppdrag i Västra Götaland

Är du psykiater med intresse av att arbeta inom barn- och ungdomspsykiatrin?

Detta sjukhus söker en psykiater till en ätstörningsmottagning som behandlar patienter i åldrarna 16–25 år med ätstörning som huvudsymtom. I arbetet ingår sedvanligt psykiatriskt arbete, planering inför permissioner i hemmet samt övrig medicinsk och psykiatrisk bedömning.

Du kommer att ingå i ett team med psykologer, socionomer, sjuksköterska, läkare, dietist och sekreterare och du kommer även att vara medicinskt ledningsansvarig.

Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Att arbeta som läkare via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som barn- & ungdomspsykatriker. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkararbete i Västra Götaland

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xkedglfqdfi Dvklsdtphjqgvfssngqml, Åaagåbigfqlasuxdnivako
Tidsperiod
52-1 (2023), 5 (2023), 8 (2023), 11 (2023), 14 (2023)-15 (2023), 18 (2023)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri eller Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hsgrjebohex Gwbcunsbepvivnrtdpx Mælwkfsf
Region/kommun
Västra Götaland/Oæcvmspf
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka