Allmänpsykiatriker sökes till uppdrag i Västra Götaland

Är du psykiater med intresse för arbete inom öppenvården?

Till detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom öppenvården. Vanligt förekommande diagnoser är svåra depressioner, bipolär sjukdom, ångestsjukdomar, fysiska symtom som uteslutande har psykiska orsaker, posttraumatiskt stressyndrom, personlighetsstörningar samt neuropsykiatriska tillstånd.

Låter detta intressant? Tveka då inte över att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta uppdrag som läkare via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Läkartjänst i Västra Götaland

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wyqkcopewrv nwmfnyljwo Xkhdaahugjk
Tidsperiod
6-9, 15-17
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aqqjhnnlikoyr b, Rrpd e - g cei hd Gådgwugc
Region/kommun
Västra Götaland/Iåiacvoq
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka