Ledigt jobb för allmänpsykiatriker i Västra Götaland

Är du specialist inom allmänpsykiatri med ett intresse av att arbeta på en akutmottagning? Då kanske du är den vi söker.

En av de viktigaste arbetsuppgifterna är att bedöma och prioritera sökandes vårdbehov. Utöver besök på akutmottagningen bedriver vi telefonrådgivning till patienter och närstående.

Du kommer att ingå i ett team med läkare, sjuksköterskor, skötare och sekreterare.

Låter detta intressant? Tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag.

Tidigare erfarenhet är önskvärt.

Att ta tjänst som läkare via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Läkarjobb i Västra Götaland

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dbkwoafqklo Mlnjurflfjvvwhfpynuqm Xnmåtb i
Tidsperiod
14-17
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pxåyouboefgrbs h hig hc Fåorignr
Region/kommun
Västra Götaland/Xæysnwoa
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka