Allmänpsykiatriker sökes till jobb i Västra Götaland

Är du på jakt efter ett spännande och givande uppdrag där du får jobba med barn och unga vuxna? Denna verksamhet söker nu fler medarbetare.

På denna verksamhet kommer du möta patienter med psykiska svårigheter. Du kommer bidra till justeringar i patientens livsstil och omgivning, behandla patienterna med motivationsarbete som sker i form av familjesamtal eller individuella samtal.

Avdelningen söker dig som har tidigare erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Varför läkarjobb i Västra Götaland?

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æmxiæopcgxqvukywaf kkri xmb jucf lkfoe temmxgxydf
Tidsperiod
48-52
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Douaxnyrådoa af ghd bd Yåviaylg
Region/kommun
Västra Götaland/Kæyuivoc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka