Ledigt jobb för allmänpsykiatriker i Västra Götaland

Är du psykiater med intresse av att arbeta inom barn- och ungdomspsykiatrin?

Detta sjukhus söker en psykiater till en ätstörningsmottagning som behandlar patienter i åldrarna 16–25 år med ätstörning som huvudsymtom. I arbetet ingår sedvanligt psykiatriskt arbete, planering inför permissioner i hemmet samt övrig medicinsk och psykiatrisk bedömning.

Du kommer att ingå i ett team med psykologer, socionomer, sjuksköterska, läkare, dietist och sekreterare och du kommer även att vara medicinskt ledningsansvarig.

Att ta uppdrag som allmänpsykiatriker via Agila

Att arbeta som allmänpsykiatriker hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför läkartjänst i Västra Götaland?

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Merjem Demir
Merjem Demir / Projektledare/Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Avtegbbnbvm Wlboltopgmmaymenoeono, Ætmlåsfyanovauynucbxvi
Tidsperiod
19-25
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yrbyotqmtqd Yeywtxfquoqrbagmjpj iaa ha Låirtaum
Region/kommun
Västra Götaland/Mæghvfwy
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka