Bemanningstjänst för allmänpsykiatriker i Västra Götaland

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag.

På vår mottagning finns bland annat arbetsterapeut, kurator, psykolog, fysioterapeut, sjuksköterska, medicinsk sekreterare, rehabkoordinator och specialistläkare i psykiatri.

Här utreds profiluppdrag metodutveckling, diagnostik, behandling och rehabilitering av patienter med bipolära syndrom och depressioner som motiverar behandling inom den specialiserade psykiatrin.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av psykiatri.

Att ta tjänst som allmänpsykiatriker via Agila läkarbemanning

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som allmänpsykiatriker hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Varför läkartjänst i Västra Götaland?

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Merjem Demir
Merjem Demir / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dxcmneeotfr mskctuhsxtesdflsbjilk, Mndsuowqk
Tidsperiod
29-30, 33-37, 44
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dkæ gipædbe e didib Xæfibyaa
Region/kommun
Västra Götaland/Jåayqkdc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka