Bemanningsarbete för specialistläkare inom radiologi - neuro

Är du ute efter ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Då är detta en spännande möjlighet för dig! Just nu behöver sjukhuset förstärkning på sin radiologiska mottagning, och deletar efter en läkare som vill vara en del av deras kompetenta och engagerade team.

Du kommer att jobba och ansvara för att granska bilder på denna enheten som ligger på ett universitetssjukhus. Du kommer att jobba med både akuta och planerade undersökningar..

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som specialistläkare inom radiologi - neuro

Trivs du med att arbeta som specialistläkare inom radiologi - neuro men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Västra Götaland en spännande plats för läkaruppdrag

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dtiuvjhjrgg, gmqfufj yvwklhaarfpamu
Tidsperiod
48-50, 1 (2024)-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Radiologi - neuro
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pdbrcupdovd dsldrkbxa iigdb Fæfxbiii
Region/kommun
Västra Götaland/Båwutaxr
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka