Specialistläkare inom radiologi - neuro sökes till uppdrag

Är du ute efter ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Då är detta en spännande möjlighet för dig! Just nu behöver sjukhuset förstärkning på sin radiologiska mottagning, och deletar efter en läkare som vill vara en del av deras kompetenta och engagerade team.

Du kommer att jobba inom neuroradiologi och ansvara för att granska bilder på denna enheten som ligger på ett universitetssjukhus. Du kommer att jobba med både akuta och planerade undersökningar..

Att ta uppdrag som specialistläkare inom radiologi - neuro via Agila läkarbemanning

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som specialistläkare inom radiologi - neuro. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför läkaruppdrag i Västra Götaland?

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ttcurydglrh, ppbycso lebxooadtwyqms
Tidsperiod
21-46
Efterfrågad kompetens
Radiologi - neuro eller Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pccryjkxfcs leaohiabl afeid Gæbbyjpg
Region/kommun
Västra Götaland/Oæcgbjpl
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka