Ledigt jobb för röntgenläkare i Västra Götaland

Välkommen att söka uppdraget som radiolog på denna trivsamma arbetsplats.

Vi söker dig som vil ha ett omväxlande och utmanande arbete.

I uppdraget ingår att granska bilder från såväl konventionell röntgen som ultraljud, datortomografi och MR. Avdelningen genomför både akuta och elektiva undersökningar.

Viss jourverksamhet kan förekomma men är ej ett krav.

Att arbeta som röntgenläkare via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Västra Götaland en spännande plats för läkartjänst

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wægvk Åmhucqoim bvaekuq sæopsyr
Tidsperiod
41, 43-46
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Båuaq Åfcewhqrm Pkfaktv fdagi Qauåd
Region/kommun
Västra Götaland/Ycjåa
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka