Ledigt jobb för allmänläkare i Växjö

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna vårdcentral. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård till alla patienter.

Denna vårdcentral tar emot patienter genom såväl drop-in som planerade besök, och har idag cirka 9 600 listade patienter.

Här kommer du att möta personer i alla olika åldrar med varierande sjukdomar och vårdbehov. Du arbetar både hälsofrämjande och tar hand om mer akuta besvär. Uppdraget passar dig som vill ha ett varierande och spännande arbete där ingen dag är den andra lik.

Låter detta som ett spännande uppdrag? Sök redan idag!

Att ta läkararbete som allmänläkare via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som allmänläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta läkararbete i Växjö

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Olivia Löfvén
Olivia Löfvén / Teamchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Suoou Dv
Tidsperiod
5 (2023)-6 (2023), 8 (2023), 10 (2023), 12 (2023), 14 (2023), 18 (2023), 20 (2023), 23 (2023), 26 (2023)-28 (2023), 30 (2023)-32 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hdssssejtrlfåarm f K QÅTUÆ
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka