Allmänläkare sökes till uppdrag i Växjö

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna vårdcentral. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård till alla patienter.

Denna vårdcentral tar emot patienter genom såväl drop-in som planerade besök, och har idag cirka 9 600 listade patienter.

Här kommer du att möta personer i alla olika åldrar med varierande sjukdomar och vårdbehov. Du arbetar både hälsofrämjande och tar hand om mer akuta besvär. Uppdraget passar dig som vill ha ett varierande och spännande arbete där ingen dag är den andra lik.

Låter detta som ett spännande uppdrag? Sök redan idag!

Att jobba som allmänläkare via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som allmänläkare med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Läkarjobb i Växjö

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bgsxd Np
Tidsperiod
52-1 (2024), 4 (2024), 7 (2024), 9 (2024)-16 (2024), 18 (2024)-19 (2024), 22 (2024)-23 (2024), 25 (2024)-35 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dkpabdmukrfmåjho b K OÆKJÅ
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka