Bemanningsjobb för allmänläkare i Växjö

Välkommen som läkare till denna vårdcentral som arbetar med att ge grundläggande hälso- och sjukvård till patienter i alla åldersgrupper. Tillsammans med övrig personal på vårdcentralen kommer du att erbjuda rådgivning, rehabilitering, förebyggande hälsoinsatser och barnhälsovård till såväl akuta som inplanerade patienter. Arbetet är omväxlande och erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling.

Sökande kan förvänta sig sedvanligt vårdcentralsarbete och bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare, gärna med tidigare primärvårdsvana.

Att ta tjänst som allmänläkare via Agila

Arbetet som allmänläkare hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Växjö en spännande plats för läkarjobb

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aemqhb Ws
Tidsperiod
28-36, 45
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kæjtaælqåtkt i cbddc XUTORS
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka