Agila söker anestesiolog till läkarbemanningsuppdrag i Växjö

Välkommen att söka uppdraget som specialistläkare på denna klinik!

Här väntar ett spännande uppdrag som läkare där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Verksamheten bedriver specialiserad rehabilitering inom neurorehab, hjärnskaderehab och smärtrehab.

Verksamheten söker specialist inom rehabiliteringsmedicin med erfarenhet av bedömning och behandling av patienter inom hjärnskade- och neuroområdet. Arbete sker inom sluten- och öppenvård.

Välkommen med din ansökan!

Att ta tjänst som anestesiolog via Agila läkarbemanning

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som anestesiolog, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta läkararbete i Växjö

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qælmå Rboxhrcrpoexkxhlcjykr
Tidsperiod
40-35 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin, Anestesi och intensivvård, Geriatrik, Neurologi eller Rehabiliteringsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
K G Hpufxngdl bæu dd Vflnnifstpdæhrp Næqlæ
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka