Agila söker allmänläkare till uppdrag i Växjö

Söker du efter ett uppdrag där du får möjlighet att utveckla din kompetens? Denna verksamhet söker nu fler medarbetare.

Verksamheten bedriver specialiserad rehabilitering, och du kommer möta patienter som behöver hjälp efter sjukdomar eller skador. Patienterna kan söka vård för skador på ryggmärgen och hjärnan, eller långvarig smärta.

Verksamheten söker dig med relevant erfarenhet. Arbete sker inom sluten- och öppenvård.

Att ta jobb som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som allmänläkare. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Växjö en spännande plats för läkarjobb

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mæbaæ Ortesdpkbuavqmgmtrxpc
Tidsperiod
3 (2024)-12 (2024), 20 (2024)-21 (2024), 23 (2024)-24 (2024), 26 (2024)-32 (2024), 34 (2024)-35 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin, Anestesi och intensivvård, Geriatrik, Neurologi, Rehabiliteringsmedicin eller Smärtlindring
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
I L Stxuretbc aåo ff Vyorphoxoipæmbx Fæogæ
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka