Ledigt jobb för geriatriker i Växjö

Välkommen att söka uppdraget som specialistläkare på rehabiliteringskliniken!

Här väntar ett spännande uppdrag som läkare där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Verksamheten bedriver specialiserad rehabilitering inom neurorehab, hjärnskaderehab och smärtrehab.

Verksamheten söker specialist inom rehabiliteringsmedicin med erfarenhet av bedömning och behandling av patienter inom hjärnskade- och neuroområdet. Arbete sker inom sluten- och öppenvård.

Välkommen med din ansökan!

Att ta arbete som geriatriker via Agila läkarbemanning

Som geriatriker hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som geriatriker.

Läkarjobb i Växjö

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamleader
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yæcpå Rsydeiuakmykinlfkyhpl
Tidsperiod
27, 31, 35, 38-39, 49, 52-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin, Geriatrik, Neurologi eller Rehabiliteringsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
N K Yncneiwis gæt ih Tacoqbodgojækbx Tåwqå
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka