Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Växjö

Välkommen som läkare till denna vårdcentral.

I arbetet ingår att ge grundläggande hälso- och sjukvård för alla åldersgrupper. Tillsammans med vårdcentralens team erbjuds patienterna även rådgivning, rehabilitering, förebyggande hälsoinsatser, barnhälsovård och psykiatrikompetens. Du som söker kan förvänta dig sedvanligt primärvårdsarbete med såväl akuta som inplanerade patientbesök.

Sökande bör vara specialist i allmänmedicin eller annan specialistkompetens, alternativt ST inom allmänmedicin.

Läkartjänst via Agila allmänläkare

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som allmänläkare ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Läkarjobb i Växjö

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ståumen sh
Tidsperiod
5, 9-16, 18-19, 21-23, 25-26, 33, 35, 49-50, 52-2 (2024), 15 (2024), 25 (2024)-35 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Låjpi Wåfngævppveul fe Pålnå
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka