Bemanningsarbete för anestesiolog i Växjö

Välkommen att söka tjänsten som läkare till sjukhusets anestesiklinik.

I uppdraget ingår arbete på operation och IVA. Operation genomförs inom områdena kirurgi, ortopedi, ÖNH, gynekologi och förlossning. Såväl elektiv som akut verksamhet förekommer. Kliniken är även involverad i följande externa verksamheter: kirurgisk lightsal, MR, ECT, trauma och MIG.

Sökande bör vara specialistläkare med bakjourskompetens. Utöver detta krävs kompetens inom barnanestesi ner till 1 år/10 kg samt neonatal resuscitering i väntan på neonatolog. De söker framförallt en läkare som kan tjänstgöra som primärjour, med stöd av bakjour.

Välkommen med din ansökan!

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som anestesiolog

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som anestesiolog. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkaruppdrag i Växjö

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uæqyå xxpxsoppxcsjrgf, Dyhuhdhviebutfrx
Tidsperiod
29
Efterfrågad kompetens
Anestesi och intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tjqwkcs. a iddih NÅYAÆ
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka