Bemanningstjänst för barn- & ungdomspsykatriker i Växjö

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Enheten söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Nu har vi ett spännande uppdrag inom barn- och ungdomspsykiatrin. Här väntar ett varierande och omväxlande arbete där du får möjlighet att bredda din kompetens. Här blir du en del av ett kunnigt team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Att arbeta som läkare via Agila

Att arbeta som barn- & ungdomspsykatriker hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Växjö en spännande plats för läkartjänst

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Stridh
Marie Stridh / Teamleader
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nåsyæ Adhsqxwdxpftooa, Eytx- ebd olmoomjkcccebkd
Tidsperiod
27-35
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Væxgtd Lyadubliwg hE dhgec Måpqå
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka