Ledigt jobb för barn- & ungdomspsykatriker i Växjö

Vill du vara med och göra skillnad i barns och ungdomars liv genom att erbjuda stöd och hjälp i deras utveckling och välbefinnande?

Mottagningen är en respekterad enhet som arbetar med att stötta och främja barn- och ungas utveckling, självständighet och livskvalitet. Teamet på mottagningen arbetar för att skapa en inkluderande och trygg miljö för patienterna.

Sedvanliga arbetsuppgifter förekommer.

Varför ta läkararbete hos Agila?

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som barn- & ungdomspsykatriker ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför läkararbete i Växjö?

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Stridh
Marie Stridh / Konsultchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cåwnæ gfeyqeiusbpbrmr, Qtio- xyp byxckjplculanpleeqr
Tidsperiod
40-51
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åjakæbax cb edhih Væpaæ
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka