Vi söker endokrinolog till läkarbemanningsuppdrag i Växjö

Välkommen som läkare till sjukhusets medicinklinik. Här vårdas patienter med besvär av allmän internmedicinsk karaktär, men även organspecifika sjukdomstillstånd av enklare karaktär.

Arbetet innebär att ronda läkare på avdelning med inriktning mot internmedicin. För dig med intresse inom detta område väntar ett spännande och lärorikt uppdrag i ett trivsamt arbetsklimat.

Att ta läkararbete som endokrinolog via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som endokrinolog, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Växjö en spännande plats för läkarjobb

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pætxæ xrqrwskpqubmiuj, Dnuxyuiwfetblrs
Tidsperiod
18-22
Efterfrågad kompetens
Endokrinologi och diabetologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ufyuodbæpwc c ebe ib Gåegå
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka