Ledigt jobb för specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Är du specialistläkare inom gynekologi/obstetrik och söker ett nytt spännande uppdrag?

Denna kvinnoklinik söker fler läkare för sedvanligt mottagningsarbete. Här får du ett spännande uppdrag med trevliga och engagerade kollegor. Tillsammans arbetar ni med patienten i fokus för att tillhandahålla bästa möjliga vård.

Vana av jourverksamhet eller självständigt mottagningsarbete är meriterande. Primär- och bakjour samt helgjour kan ingå, men det är inget krav.

Att ta uppdrag som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är specialistläkare inom gynekologi och obstetrik. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Växjö en spännande plats för läkarjobb

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tæmlæ lgisemidprbjacg, Atiogagtowwioh
Tidsperiod
4 (2023), 7 (2023), 9 (2023)-16 (2023), 18 (2023)-20 (2023), 22 (2023)-34 (2023)
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tumkbfaådjl i Iåyræ
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka