Ledigt jobb för specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Är du specialistläkare inom gynekologi/obstetrik och söker ett nytt spännande uppdrag?

Denna kvinnoklinik söker fler läkare för sedvanligt mottagningsarbete. Här får du ett spännande uppdrag med trevliga och engagerade kollegor. Tillsammans arbetar ni med patienten i fokus för att tillhandahålla bästa möjliga vård.

Vana av jourverksamhet eller självständigt mottagningsarbete är meriterande. Primär- och bakjour samt helgjour kan ingå, men det är inget krav.

Läkartjänst hos Agila specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Att arbeta som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Växjö en spännande plats för läkarjobb

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xåkkå cdahpnuucuydhwq, Ybtydoxlhfcnkw
Tidsperiod
40-46, 48-49, 51-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ljlreojåakh f dii ge Nåjmæ
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka