Bemanningsuppdrag för specialistläkare inom gynekologi och obstetrik

Är du specialistläkare inom gynekologi/obstetrik och söker ett nytt spännande uppdrag?

Denna kvinnoklinik söker fler läkare för sedvanligt mottagningsarbete. Här får du ett spännande uppdrag med trevliga och engagerade kollegor. Tillsammans arbetar ni med patienten i fokus för att tillhandahålla bästa möjliga vård.

Vana av jourverksamhet eller självständigt mottagningsarbete är meriterande. Primär- och bakjour samt helgjour kan ingå, men det är inget krav.

Att ta läkarjobb som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som specialistläkare inom gynekologi och obstetrik. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Växjö en spännande plats för läkarjobb

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kæynå lgifjgpllhgnmcl, Cwvydosnyrjiwq
Tidsperiod
9-18
Efterfrågad kompetens
Gynekologi och obstetrik
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Giuyeftåehi h bieff Yæbmå
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka