Hudläkare sökes till jobb i Växjö

Är du intresserad av en ny utmaning och vill bidra till att ge kompetent och ambitiös vård?

Avdelningen behandlar och utreder patienter med olika sjukdomar. Du kommer att möta patienter med olika typer av hudtumörer, psoriasis, eksem, kontaktallergier i huden samt sexuellt överförda infektioner. Här finns en modern behandlingsavdelning med ljusbehandling, sårmottagning och PDT. Du kan förvänta sig sedvanligt arbete på hudklinik.

Avdelningen söker dig som har erfarenhet av tidigare arbete.

Läkarjobb via Agila hudläkare

Att arbeta som hudläkare ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Läkartjänst i Växjö

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rædiæ xyknmmnrfgbpsrr, Sooiiyyshjk
Tidsperiod
3 (2024), 9 (2024), 11 (2024), 13 (2024), 15 (2024), 17 (2024)-18 (2024), 21 (2024), 23 (2024), 25 (2024), 27 (2024), 29 (2024)-33 (2024), 35 (2024)-1 (2025)
Efterfrågad kompetens
Hud- och könssjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tjolwfsugyanyky Måldå
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka