Vi söker internmedicinare till läkarbemanningsuppdrag i Växjö

Välkommen som läkare till sjukhusets medicinklinik. Här vårdas patienter med besvär av allmän internmedicinsk karaktär, men även organspecifika sjukdomstillstånd av enklare karaktär.

Arbetet innebär att ronda läkare på avdelning med inriktning mot internmedicin. För dig med intresse inom detta område väntar ett spännande och lärorikt uppdrag i ett trivsamt arbetsklimat.

Är detta uppdrag intressant så varmt välkommen in med en ansökan.

Att ta bemanningsuppdrag som internmedicinare via Agila läkarbemanning

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som internmedicinare hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Växjö en spännande plats för läkarjobb

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iåjmæ ysdvdjwgeavhpkg, Mbilmqeodcubboy
Tidsperiod
30-32
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kjndypjæenx i Jæovæ
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka