Bemanningsuppdrag för kardiolog i Växjö

Detta sjukhus söker en läkare till hjärtavdelning/HIA-avdelning. I arbetet ingår rondering, polikliniska elkonverteringar, akuta ekokardiografiundersökningar samt handledning av utbildningsläkare. Patienter har varierande besvär såsom hjärtsjukdomar, kranskärlssjukdom, klaffel, hjärtsvikt, hjärtrytmrubbningar och medfödda hjärtfel.

Du som söker bör vara kardiolog, gärna dubbelspecialist. Grundläggande kunskaper i ekokardiografi efterfrågas. Gärna kompetens att kontrollera och programmera pacemaker och ICD.

Varför ta läkartjänst via Agila?

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta läkartjänst i Växjö

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Båmpæ eoitadksdqcscau, Xpqadyajqt
Tidsperiod
18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rfuvfelåqiw b - Pebnschpqpigtnl hec gb Mækræ
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka