Vi söker läkare till uppdrag i Växjö

Välkommen som läkare till denna vårdcentral som erbjuder grundläggande hälso- och sjukvård för alla åldersgrupper; rådgivning, rehabilitering, förebyggande hälsoinsatser, barnhälsovård och psykiatrikompetens.

Arbetet omfattar sedvanligt vårdcentralsarbete med patienter i alla åldrar. Uppdraget kommer att innebära både drop-in-mottagning så väl som inplanerade patientbesök.

Du som söker bör vara specialist i allmänmedicin eller annan specialistkompetens, alternativt ST inom allmänmedicin.

Att ta läkarjobb som läkare via Agila

Som läkare hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Växjö en spännande plats för läkarjobb

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Konsultchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eaciimrp QH
Tidsperiod
32-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aånro Ldbxdwaucæouy i adaeb Xæpqæ
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka