Vi söker neurolog till uppdrag i Växjö

Är du redo för ett spännande och givande uppdrag? Denna mottagning söker nu nya medarbetare.

På denna mottagning får du möjlighet att vårda patienter med olika neurologiska sjukdomar, med särskild inriktning på diagnoser såsom epilepsi, MS och Parkinsons sjukdom. Du kommer att arbeta självständigt såväl som i team med övriga yrkesroller.

Denna mottagning söker dig som har erfarenhet inom liknande arbete.

Att jobba som läkare via Agila

Som neurolog hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför läkarjobb i Växjö?

Växjö fick stadsrättigheter redan 1342. Nu satsar staden på att bli Europas grönaste stad och har en ambition om att vara en grön plats som präglas av ett gott miljöarbete, stark tillväxt och trivsel. Staden kallar sig själv för ”den lilla världsstaden” och beskriver sig som mångkulturellt, ungdomlig och framåtsträvande. En av stadens mest besökta sevärdheter är Växjö Domkyrka. Kyrkan är från 1100-talet och ligger i den lummiga Linnéparken. På somrarna kan man även njuta av utomhuskonserter och allsång här. Största orterna i Växjö är Rottne, Ingelstad och Braås.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Växjö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wædnæ nxpdlenhftptybw, Tjgqmyyct
Tidsperiod
1 (2024), 3 (2024), 5 (2024)-6 (2024), 9 (2024), 11 (2024)-20 (2024), 26 (2024)-33 (2024), 35 (2024)
Efterfrågad kompetens
Neurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Anfrrhrlxliuhbs acc gf Jæodå
Region/kommun
Kronoberg/Växjö
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka